Makkelijker, sneller en beter schoonmaken

Makkelijker, sneller en beter schoonmaken
Iedereen die iets met schoonmaken te maken heeft wil het snel en makkelijk doen, maar wel een perfect resultaat bereiken.
In de laatste decennia is er betreffende de schoonmaaktextiel veel verbeterd. Waar spons en zeem het loodje hebben gelegd hebben microvezel en later de bamboevezel zijn intrede gemaakt.

Populaire manier van schoonmaken
Een populaire manier van schoonmaken is de laatste jaren geïntroduceerd door Duitse organisaties zoals Hara, Jemako en Prowin.
Schoonmaken met twee doeken, wat eigenlijk ook al door onze overgrootmoeders werd toegepast, heeft de overhand genomen.
Reinigen met een microvezel schoonmaakdoek en drogen met een microvezel droogdoek, zo is gebleken, is de beste en snelste manier.
Met een geschikte schoonmaakdoek, die het vuil goed opneemt maar ook weer makkelijk loslaat tijdens het spoelen, zal het oppervlak snel schoon worden.
Met een goede droogdoek zal het resultaat streeploos zijn, zonder vezeltjes na te laten. Doordat de schoonmaakdoek het oppervlak goed gereinigd heeft zal de droogdoek niet vuil worden.

Nederlandse merken net zo goed of zelfs beter
Nederlandse ondernemers hebben niet stilgezeten. Merken als cleanerEX, NewClean, Sunfiber en Delphino hebben deze sets (Schoonmaakdoek en Droogdoek) voor een veel lagere prijs in de markt gezet.

Goedkoper
Vaak kunnen de producten voor de helft van de prijs worden aangeschaft en de kwaliteit is minstens even goed of zelfs beter.
Dit komt doordat de Duitse ondernemingen werken met Multi Level Marketing (MLM), waar vele levels hun winstmarge moeten maken.
De Nederlandse wijze gaat over weinig schijven, meestal gaan de producten direct van de importeur naar de wederverkoper.
Door deze ‘platte verkoop’ kan er een betere prijs voor een beter product worden aangeboden.

Eenvoudig verkrijgbaar
Op praktisch iedere beurs en op vele evenementen zoals markten en braderieën zijn de doeken verkrijgbaar.
Vanuit uw luie stoel kunt u makkelijk bestellen via webshops zoals wonderdoeken.nl en schoonmaakparty.nl